Η συμμετοχή του ΝΟΚΙ στον Ιστιοπλοϊκό αγώνα ‘ΝΗΡΙΚΟΣ”

by on 16 Οκτωβρίου 2017
 

Το Σάββατο και την Κυριακή 7 & 8 Οκτωβρίου 2018 διεξήχθη με επιτυχία στην Λευκάδα ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας “Νήρικος”, για σκάφη Optimist & Laser 4,7 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας στα πλαίσια των διασυλλογικών αγώνων της νεοσυσταθείσας περιφέρειας Β. Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων.

Ο ΝΟΚΙ συμμετείχε με δύο αθλήτριες στα Laser (Κωνσταντίνα Πολλάτου & Άννα Δημητράτου) και δύο Αθλήτριες στα Optimist (Ραλλού Γρηγοροπούλου & Κατερίνα Κουλουμπή). Τα κορίτσια του Ομίλου μας αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στις αντίστοιχες κατηγορίες και παρά τον αντίξοο καιρό έφεραν ικανοποιητικά και κυρίως ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Αυτό μας δίνει τη δύναμη να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του αντίστοιχου τμήματος Ιστιοπλοΐας που ξεκίνησε προ 2 χρόνων από το απόλυτο μηδέν και στήθηκε μόνο με τεράστιο κόπο και χρήμα, που προήλθε από τα Μέλη του Ομίλου και από διάφορους χορηγούς εντός και, κυρίως, εκτός Κεφαλονιάς, έτσι ώστε να είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό τμήμα Ιστιοπλοΐας στο Νησί μας.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να τονίσουμε τον καθοριστικό ρόλο που παίζουν οι δύο προπονήτριές μας κ. Γεωργία Παγουλάτου και κ. Αγγελική Μουρελάτου, ο έφορος Ιστιοπλοΐας κ. Τούλιος Κοκκόλης, οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος, αλλά και οι γονείς τους.

Ευχαριστούμε επίσης την εταιρία Wild Wind (Βασιλική, Λευκάδας) και προσωπικά τον κ. Simon Morgan για την δωρεάν παραχώρηση 2 σκαφών Laser, τον κ. Simon Sweetman (Ληξούρι) για την δωρεάν παραχώρηση του φουσκωτού του σκάφους και την Κοινοπραξία ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ και προσωπικά την κα Ελπίδα Κατσαϊτη και τον κ. Μιχάλη Λιάτο για την δωρεάν επιστροφή των συμμετεχόντων από τον Αστακό στη Σάμη

Το Δ.Σ. του ΝΟΚΙ