30 Χρόνια ΝΟΚΙ και Συνεχίζουμε!!!

Μια μέρα σαν σήμερα το 1987 ο ΝΟΚΙ ξεκίνησε την παρουσία του στον θαλάσσιο αθλητισμό .Το ημερολόγιο έγραφε 10 Αυγούστου. Εκείνη τη μέρα το καταστατικό του ομίλου εγγρεθηκε απο το πρωτοδικείο Κεφαλληνίας δίνοντας στον όμιλο νομική υπόσταση ως αθλητικό σωματείο και επιτρέποντας τη λειτουργία του.Έτσι , με σκοπό την καλλιέργεια της αγάπης για τη θάλασσα , ο ΝΟΚΙ ξεκίνησε την πορεία του με μια διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Ιονίου την ίδια χρόνια , αλλά και με πολλά ονειρα.
Ο ΝΟΚΙ απο την ίδρυση του κιόλας έχει ως άξονα τα παιδια και την κάλυψη των αναγκών τους , αφού ο Όμιλος απαρτίζεται από αυτά και υπάρχει για αυτά. Από τότε μέχρι σήμερα αποστολή του ομίλου είναι να νουθετει τους αθλητές διδασκοντας τους το μεγάλο ιδανικό, το ευ αγωνίζεσθαι , το αθλητικό ιδεώδες , το 《αρχαίο πνεύμα αθάνατο》 όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο μεγάλο ποιητής Κωστής Παλαμάς στον Ολυμπιακό του ύμνο.
Σήμερα ο ΝΟΚΙ γιορτάζει τα 30 του Χρόνια. Τα 30 αυτά Χρόνια τα οφείλουμε σε όλους εσάς που ενισχύετε τον αθλητισμό στην Κεφαλονιά και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας , να πανω απο όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας που τριάντα χρόνια μας στηρίζουν όσο τους στηρίζουμε και εμείς όπως και τους γονείς τους που ήταν και είναι πάντα δίπλα μας.Τέλος ευχαριστούμε τους προπονητές που όλα αυτά τα Χρόνια παρα Τις δυσκολίες έχουν κρατήσει σταθερά τα τμήματα καιβεχουν βοηθήσει τα παιδιά να αναδειχθούν και να διακριθούν σε πανελλαδικό επιπεδο.Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει εορταστική εκδήλωση στο χώρο του ομίλου
Το ΔΣ

30 Χρόνια ΝΟΚΙ και Συνεχίζουμε!!!

Σχολιάστε